Laila Steine

Daglig leder Suldal Vekst og Styreleder for Næringshagene i Norge

For dei som driv næring og er avhengig av å skape sine forretningsområde saman med andre, vil LokalBase kunne by på nettverk, støtte og ein god struktur for å kunne levere gode tenester og tilbod. Dette vil komme både reisande og dei fastbuande til gode.

Jan Erik Hafnor

Daglig leder Norgeshus
Tveit og Hafnor AS

"Lokal Base sine standardiserte bo-moduler utviklet for reiselivsbransjen er svært fleksible. De er også tilpasset andre brukergrupper. Modulene er av massiv tre som produseres i Norge...

Elisabeth Saupstad

Reiselivsdirektør

Region Stavanger

"Jeg har stor tro på at Lokal Base vil være et bærekraftig og etterlengtet produkt langs norske veier, med høy kvalitet og lokal forankring, til glede for våre turister i fremtiden.

Heidi Skifjell

Daglig leder Ryfylke Næringshage

"Lokal Base vil kunne løse utfordringer en del av våre reiselivsaktørerhar med å vise fram det unike de har og tilby og ikke minst, samkoordinere tilbudene i våre kommuner/region.

 

LOKAL BASE

- det ekte - det norske 

I flere tiår har vi reist i Norge, opplevd byene og landsbygda, de kjente og mindre kjente stedene, sovet under åpen himmel, i telt eller unike hoteller, blitt kjent med de lokale, vandret i fjellene, plukket bær i skogen og fisket når sjansen har bydd seg.

Vi har også reist i mange land og kontinenter, alene, i jobbsammenheng eller med familie og venner.
Erfaringene vi har samlet er verdifulle, og disse bruker vi nå.

 

LOKAL BASE har fokus på forutsigbarhet og kvalitet, det ekte norske, og tilbyr turer, aktiviteter og opplevelser i hele det vakre landet vårt.

 

Sammen med våre samarbeidspartnere er det vårt mål å vise deg Norge.

Vi formidler norsk natur, kultur og tradisjon, og har fokus på sunnhet og kvalitet. Reis og opplev med oss!

 

 

Heidi & Bengt

 

LOKAL BASE

- stolt vertskap!

follow US

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Ta kontakt!